Золото Лагина всі серії

Мелодрама Золото Лагина  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
12 апреля 2021
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, драма
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, драма «Золото Лагина »:

В кінці 1970-х непоступливим і пробивним головою золотодобувного підприємства «Північна артіль» Іваном Лагіна незадоволені високопоставлені міністри. Цей принциповий людина не віддає частину прибутку їм, і має нахабство платити гідні гроші робітникам. Тоді ображені чиновники мають намір очорнити репутацію капіталіста, публічно звинувачують в крадіжці і неприпустимою антирадянщини. Так починається війна. У відповідь Іван вирішує дати відсіч свавіллю бюрократів і просить захисту у кремлівських вищих інстанцій. Впливовим і не боїться вступати в сутичку громадянином цікавляться у КДБ.

Чекісти пробують втягнути Лагина в складні внутрішньополітичні ігри проти керівника МВС. Від зони власника артілі рятує своєчасний дзвінок Брежнєва. Але після смерті генсека на противника системи відновлюється полювання. В результаті його затримують. Бандити намагаються привласнити собі копальня насильницькими методами, але сини Івана готові горою стояти за підприємство. Сидячи на нарах, опальний олігарх пише Андропову, що необхідні реформи в золотодобувної промисловості. Глава держави погоджується, що зміни назріли, і раптово Лагина звільняють.

Серіал Золото Лагина 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Золото Лагина » онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Золото Лагина 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Золото Лагина всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Золото Лагина онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Золото Лагина (2021)