Колишніх не буває всі серії

Мелодрама Колишніх не буває  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
20 декабря 2021
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, драма
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, драма «Колишніх не буває »:

Ілля Дементьєв довгий час працює рятувальником на фешенебельному курорті, розташованому на Кіпрі. Але років двадцять тому його життя було зовсім іншим – далеко не таким розміреним. Спільно з однодумцями герой намагався позбавити рідне місто наркосиндикату. Борці з бандитизмом прирекли себе щоденний смертельний ризик. Ці чоловіки вирізнялися загостреним почуттям справедливості. Ілля був одним із учасників операції проти організованого злочинного угруповання. Обставини склалися так, що єдиний спосіб вижити за тих умов – інсценувати власну загибель.

Дементьєв втік за кордон, не висовувався і налагодив спокійне життя. Герой був упевнений, що можна забути минуле та рухатися далі. Однак після загибелі приятеля Іллі доводиться повертатися до рідних країв. Там рятувальнику несподівано стане відомо, що має доньку, і що їй необхідний захист і допомога. Чоловік розуміє, що колишніх борців із злочинністю не буває. За яких обставин знайшов свою смерть близька Ілля? Які таємниці відкриватимуться гостю з Кіпру у процесі розслідування? Які небезпеки очікують на Івана Дементьєва після вимушеного повернення?

Серіал Колишніх не буває 1 - 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Колишніх не буває » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Колишніх не буває 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Колишніх не буває всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Колишніх не буває онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Колишніх не буває (2021)