Як вийти заміж за сантехніка всі серії

Мелодрама Як вийти заміж за сантехніка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
14 сентября 2021
Країна:
Россия
Жанр:
драма, комедия
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, комедия «Як вийти заміж за сантехніка »:

У невеликому приморському місті цинічний і розважливий глава будівельної фірми вирішує організувати великий проект. Вже підписані численні документи про зведення на порожньому ділянці набережної шикарного готелю, який, за планом, буде дуже прибутковим. Мешканці околиць завдяки випадку дізнаються про плани забудови і починають висловлювати протест. Лідером їх боротьби стає керівниця місцевої керуючої житлово-комунальної організації Євгена Желєзнова. Ця принципова і ініціативна жінка виросла в цій місцевості і має намір відстоювати інтереси беззахисних громадян.

У глави компанії-забудовника Ігоря Баринова з'являється несподіваний план. Він хоче втертися в довіру до Євгенії, дізнатися її слабкості і потім, використовуючи ці відомості, шантажувати. Але, не дивлячись на свою громадську діяльність, зазвичай Желєзнова веде відокремлений спосіб життя. Тоді, щоб стати до мети ближче, Ігор влаштовується в її контору працювати звичайним сантехніком. Чи зуміє Баринов достукатися до серця уявній всім непробивною Євгенії? Викриє чи сувора Представниця прихованого ворога? Чи можуть між ними виникнути будь-які відносини, крім протистояння?

Серіал Як вийти заміж за сантехніка 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Як вийти заміж за сантехніка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Як вийти заміж за сантехніка 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Як вийти заміж за сантехніка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Як вийти заміж за сантехніка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Як вийти заміж за сантехніка (2021)