Талісман (2021) всі серії

Серіал комедія, мелодрама «Талісман (2021)»:

У співробітника слідчого відділу ОВС Кисельова на прізвисько Кисіль в житті якось все не ладиться. Ні в кар'єрному, ні в любовному плані. Дівчина Вікторія виганяє цього невпевненого в собі матраца, виставивши з валізою за двері. Начальник Поприщенко погрожує звільненням. Поліцейський не розуміє, що робити і куди бігти. Як вирішити численні проблеми, коли життя мчить під укіс? Раптово в долю Кисельова вривається дивна дівчина на ім'я Олена, яка обіцяє зробити невдахи успішним. За її словами, допоможе в цьому диво. Але, безумовно, послуга не безкоштовна.

Віка вимагає натомість зняти велику квартиру на Тверській з видом на пам'ятник Олександру Пушкіну. Представник правоохоронних органів, природно, вважає таку пропозицію маячних, але від розпачу погоджується навіть на нього. Інтуїція підказала, що варто спробувати. На подив Киселя, магія дійсно спрацьовує. Поприщенко дає підлеглому останній шанс - пропонує розкрити делікатна справа про шахрайство в секс-шопі. При вдалому виконанні операції співробітнику буде дозволено продовжити службу. Зіткнеться чи в подальшому з проявами магії недолугий молода людина?

Серіал Талісман (2021) 1 - 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серій

Дивитися серіал «Талісман (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Талісман (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Талісман (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Талісман (2021)