Втрачені всі серії

Мелодрама Втрачені  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
24 февраля 2021
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, детектив
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама, детектив «Втрачені »:

Співробітник відділу розслідування вбивств, поліцейський Зорін, бореться зі злочинністю і часто робить помилки, діючи непрофесійно, при затриманні бандитів. Його командир, полковник Смирнова, постійно відмазує підлеглого, який весь час косячіт. Начальниця вже втомилася це робити. Прикриття працівника органів забирає у неї багато часу і ставить під загрозу її репутацію. Якось їй пропонують, як можна приборкати проблемного товариша. У відділі розшуку звільнилася вакантна посада куратора над волонтерами. Поліцейські відмовляються від цього місця, тому що клопоту багато, а підвищення по службі в цьому «болоті» не буде. Зорін теж хоче відмовитися.

Навіть не виключає варіанту звільнення з силового відомства. Але раптово дізнається, що начальник там - його син Павло. «Косячную» поліцейський погоджується. Заступивши на службу, герой регулярно свариться з колегами. Те через професійних, то через сімейні проблем. Разом з сином, самим товариською людиною в загоні Катею і доктором по кличці Узі герой займається пошуком зниклих громадян. Багата, красива і звикла маніпулювати чоловіками єдина дівчина у відділі створює в колективі ще більше конфліктів.

Серіал Втрачені 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Втрачені » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Втрачені 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Втрачені всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Втрачені онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Втрачені (2021)