Господиня гори (2021) всі серії

Серіал мелодрама «Господиня гори (2021)»:

У віддаленому від великих міст шахтарському селищі Кам'яний в лихі дев'яності кожен місцевий житель знав легенду про господарку гори. Мова йде про зеленооку княжні Марії Тумановой, яка колись, у далекому минулому, володіла смарагдовими копальнями. У народі їй дали прізвисько Василіска. Ця героїня тутешнього фольклору приховала в селищі свої коштовності. А перед тим, як відійти в інший світ, нібито пригрозила, що проклинає всіх, хто наважиться заволодіти скарбом.

Довгими роками забобонні сільські люди з трепетним страхом навіть вимовляють ім'я княжни. Про спроби вирити скарби і мови бути не може. Вважалося, що злий дух цієї відьми дуже мстива і потужний, тому краще простим смертним його не турбувати. Тільки сімнадцятирічна красива дівчина Олена Кошкіна показує, що не боїться чорної магії Василіски. Тим же днем ​​тато сміливою героїні несподівано виявляє в шахті шкатулку з величезною кількістю дорогих прикрас. Але ця знахідка починає приносити місцевому населенню суцільні біди. Чи знайдеться герой, здатний протистояти древнім чарам і зруйнувати прокляття, налагодивши в селі мир і спокій? Як поведе себе Олена Кошкіна, зіткнувшись з чортівнею?

Серіал Господиня гори (2021) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Господиня гори (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Господиня гори (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Господиня гори (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Господиня гори (2021)