Світло в твоєму вікні всі серії

Серіал мелодрама «Світло в твоєму вікні »:

Олена - тиха і сором'язлива бібліотекарка. Цей страх спілкування з людьми і зайва м'якість відразу зчитуються оточуючими. У неї часто відбуваються неприємності через те, що вона соромиться говорити слово «ні» у відповідь на будь-які незручні, а часто і небезпечні для неї прохання. Чуйна дівчина постійно допомагає людям, а ті нерідко користуються цим і починають їй маніпулювати. В один жахливий день її чоловік Діма йде від неї. Більш того, вмовляє покинути і звільнити власну квартиру, щоб він зміг привести в цю житлоплощу свою завагітніла коханку Свєтку.

Олена знову не зуміла проявити характер і в підсумку залишилася без даху над головою і без гроша в кишені. Вибору у неї немає, і Олена погоджується на неординарне пропозицію - їй надають безкоштовне проживання, а вона в обмін зобов'язується вести роботи по господарству. Житло доведеться ділити з дивакуватим сусідом. Відставний підводник Іван навмисно проводить весь час у чотирьох стінах і залишається в своїй кімнаті вже багато років. У чому причини такого вибору відлюдницького шляху? Чи зміниться якимось чином ставлення до життя у цього дивного чоловіка після приходу до нього затиснутою, але світлою бібліотекарки з доброю душею?

Серіал Світло в твоєму вікні 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Світло в твоєму вікні » онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Світло в твоєму вікні 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Світло в твоєму вікні всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Світло в твоєму вікні онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Світло в твоєму вікні (2021)