Опер за викликом 5 сезон всі серії

Мелодрама Опер за викликом 5 сезон  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серии
Премєра:
2021
Країна:
Украина
Жанр:
детектив, криминал
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, криминал «Опер за викликом 5 сезон »:

Співробітники засекреченого департаменту кримінальної розвідки розплутують складні злочини, застосовуючи нестандартні методи, на зразок перевтілень, різних маніпуляцій, погроз і навіть шантажу. Так, їх способи боротьби зі злочинністю не завжди гуманні, але зате ефективні. Використовуючи зв'язки в правоохоронних органах, керівництво департаменту витягує з в'язниці капітана Артема Трофимова, будуючи на нього свої плани. Раніше оперуповноваженому дали вісім років ув'язнення за вбивство, але він шукав будь-які способи дострокового звільнення.

Коли командування департаменту кримінальної розвідки допомогло визволити Трофимова, то поставило умову: до Артема приставляють наглядача. Під таким жорстким контролем колишньому зеку буде важче помститися зловмисникам, які вбили його кохану дівчину Софію. Але, незважаючи на складності, капітан хоче прийти до угоди з напарником і знову приступити до роботи. Герой не очікував, що суворим наглядачем стане не досвідчений опер, а приваблива співробітниця органів правопорядку, в минулому складалася в загоні спецназівців. Двом впертим і самовпевненим особистостям належить спрацюватися або остаточно посваритися.

Серіал Опер за викликом 5 сезон 1 - 21, 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серии

Дивитися серіал «Опер за викликом 5 сезон » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Опер за викликом 5 сезон 24 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Опер за викликом 5 сезон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Опер за викликом 5 сезон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Опер за викликом 5 сезон (2021)