Особиста справа капітана Рюміна всі серії

Мелодрама Особиста справа капітана Рюміна  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
19 апреля 2010
Країна:
Россия
Жанр:
триллер
Тривалість:
50 мин.

Серіал триллер «Особиста справа капітана Рюміна »:

Складне розслідування, яким займається досвідчений слідчий капітан Рюмін стане для нього особливим. Адже його фігурантами стануть не тільки він сам, але і близькі йому люди. Разом зі своїм вірним напарником Северцевым, чоловік веде справу про дивне вбивство молоденькою моделі Інгрід. Вся ця холоднокровна розправа швидше виглядає як сектантський обряд жертвопринесення. На тлі всього, що сталося, доктор Вяземська з інституту судової психіатрії також стурбований непередбачуваним поведінкою своєї небезпечної пацієнтки Лізи, яку також називають божевільної.

Колоті рани, які дівчина завдала собі, точь-в-точь такі ж, як і виявлені експертами на тілі покійної. Ні опер Рюмін, ні психіатр, яких колись об'єднували романтичні почуття ніяк не могли бути замішані у цьому ритуалі. Але доля немов знову їх зіштовхує лобами, підштовхуючи до шаленого виру пристрастей і неизвестностей. Вони ще й самі не припускають, що мимоволі стали частина великої і жорстокої гри, де нагорода, власна життя. Але як пройти усі вузькі і похмурі лабіринти і зуміти вижити? Це буде неймовірно складно! Чи зможуть вони вистояти та подолати?

Серіал Особиста справа капітана Рюміна 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Особиста справа капітана Рюміна » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Особиста справа капітана Рюміна 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Особиста справа капітана Рюміна всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Особиста справа капітана Рюміна онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Особиста справа капітана Рюміна (2010)