Ви замовляли вбивство всі серії

Мелодрама Ви замовляли вбивство  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
5 июля 2010
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Ви замовляли вбивство »:

Гнат Громов в минулому – офіцер служби власної безпеки, який несподівано виявляється звільнений з внутрішніх органів. Тепер він змушений шукати собі іншу зайнятість і в силу обставин, що склалися спробувати повернути кохану дружину Любов, яка вирішила з ним розлучитися з причини того, що чоловіка немає вдома. Молода жінка успішна журналістка, яка пише на злободенні і актуальні теми про кримінал і проблеми суспільства. Одного разу, взявшись за чергове цікаве завдання, вона мимоволі стає свідком замовного вбивства відомого і впливового банкіра.

Героїні загрожує смертельна небезпека. Вона розповідає про все, що трапилося чоловіку, який у спробі захистити кохану починає приватне розслідування. Його перше і вірне припущення, що замовити покійного могли лише люди з його найближчого оточення. Люба стала очевидцем, від якої намагаються позбавити будь-якими засобами. Гнат не раз рятував її від вірної загибелі, але це ще не кінець виру пригод і неприємних сюрпризів. І хоча Громов обчислив вбивцю і його половині здалося, що небезпек минула, черговий напад застало її зненацька. Противник не збирається відступати, а значить потрібно завдати удару першими.

Серіал Ви замовляли вбивство 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Ви замовляли вбивство » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ви замовляли вбивство 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ви замовляли вбивство всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ви замовляли вбивство онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ви замовляли вбивство (2010)