Я йому вірю! всі серії

Серіал драма, кримінал «Я йому вірю! »:

Євгена Тарасова – капітан міліції, яка не уявляє свого життя без оперативної роботи і розслідувань. Але під час чергової операції по затриманню злочинця, молода жінка отримує тяжке поранення, після чого її комісують. Героїню переводять на іншу посаду, запропонувавши кабінетну зайнятість – інспектором по нагляду за тими, хто звільнився з в'язниці. Жені здавалося, що її кар'єрі кінець і вона помре від туги, перекладаючи папери і заповнюючи бланки.

Але як виявилося, за кожним її підопічним стоять живі люди зі своїми проблемами, долями і характерами. Кожна серія інтригуючого серіалу — це самостійна історія про те, чи іншій людині, який через неприємних життєвих обставин потрапив у біду і отримав термін. На тлі всього, що відбувається в особистому житті самої Тарасової схоже назріває прорив. Симпатія між нею і принциповим начальником карного розшуку Петром Криловим переходить в нову фазу. А адже вона заслужила простого жіночого щастя, це вольова, відважна, нов той же час слабка і чарівна натура. Чи зможе вона прийняти нову дійсність, що тепер не одна, її люблять і чекають вдома і є заради кого жити.

Серіал Я йому вірю! 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Я йому вірю! » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Я йому вірю! 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Я йому вірю! всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Я йому вірю! онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Я йому вірю! (2012)