Слідчий Тихонов всі серії

Мелодрама Слідчий Тихонов  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
11 апреля 2016
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, криминал
Тривалість:
44 мин.

Серіал детектив, криминал «Слідчий Тихонов »:

Станіслав Тихонов слідчий карного розшуку по особливо важливим справам. Дії кримінального сюжету відбуваються в 1970-х роках. Герой на пару зі своєю оперативної командою, що складається з висококласних фахівців розслідує самі шокуючі, безвихідні й заплутані злочини. У його практиці їх непарна кількість: викрадення Скрипки Страдевари, зникнення рідкісного експериментального лікарського препарату, який повинен був здійснити революцію у фармакології і стати порятунком для багатьох, хто не може впоратися з почуттям страху.

Список значущих розкриттів можна продовжувати довго, і він поповнюється з кожним разом. Тихонов вважається кращим на своєму терені, який не боїться ризикувати, приймати спонтанні і відповідальні рішення в неординарній обстановці, рятувати людей, пускатися в погоні за бандитами і навіть іноді для отримання швидкого результату переступати закон. А ось в особистому житті схоже законнику як-то не щастить. Хоч у цього брутального і самовпевненого чоловіка закохуються найкрасивіші жінки, він ніяк не може визначитися для себе, хто ж та єдина гідна стати його бойовою подругою. Відчути і довіриться, ось що найскладніше для нього.

Серіал Слідчий Тихонов 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Слідчий Тихонов » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Слідчий Тихонов 20 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Слідчий Тихонов всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Слідчий Тихонов онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Слідчий Тихонов (2016)