Ісходник

Мелодрама Ісходник  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
15 ноября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
короткометражка, ужасы
Тривалість:
17 мин.

Фільм короткометражка, ужасы «Ісходник »:

Напившись в барі з приятелем через нерозділене кохання до дівчини, хлопець на спір робить татуювання у вигляді страшної істоти, ескіз якої належить невідомому божевільному. Протверезівши, він розуміє, що зробив дурість, тому вирішує звести малюнок, але жоден із фахівців не береться за роботу.

Нарешті зв'язавшись на закритому форумі з потрібною людиною, головний герой йде на зустріч з майстром, який приступає до болючою операції. Він попереджає, що у кожної татуювання є душа, і щоб від неї позбутися, потрібно щось більше, ніж просто скальпель...

Дивитися фільм «Ісходник » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Ісходник онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Ісходник дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ісходник онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Ісходник (2019)