Сонячний листопад всі серії

Мелодрама Сонячний листопад  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
4 березня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Сонячний листопад »:

Петровські - це сім'я якій можуть позаздрити багато, у них є все: кохання, взаєморозуміння, забезпечене життя, а найголовніше - двоє прекрасних дітей. Ніна і Кирило дуже життєрадісні підлітки, які не знають смутку і печалей. Хлопчик один з найкращих учнів, завжди в центрі уваги і улюбленець всіх дівчат, його сестра теж старанна учениця, їй не так легко, як брату, але вона викладається по максимуму і докладає всіх можливих зусиль і старання в навчанні.

У серіалі хлопці не просто брат і сестра, вони дуже дружні і діляться всіма своїми турботами і переживаннями. Але з головною героїнею відбувається неприємність - її провокують на бійку в слідстві якої, дівчина опиняється в лікарні і їй треба терміново пряме переливання крові. Для визначення відповідного донора, зразок береться у всіх, хто міг би надати допомогу, і тут відбувається найнеймовірніше - жоден з родичів не підходить на цю роль, тільки брат дівчини з якою у неї сталася бійка.

Серіал Сонячний листопад 1-14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Сонячний листопад » онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Сонячний листопад 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сонячний листопад всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сонячний листопад онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сонячний листопад (2019)