Штрафник всі серії

Мелодрама Штрафник  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
27 февраля 2017
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
боевик, детектив, драма, криминал, военный
Режисер:
Тривалість:
52 мин.

Серіал боевик, детектив, драма, криминал, военный «Штрафник »:

Головний герой драматичного фільму капітан Гнат Бєлов, який нарешті повертається додому після демобілізації з армії. Він так давно не був вдома, що тепер насилу вірить в те, що відбувається. В поїзді на якому хлопець їхав до заповітної мети, він несподівано стикається зі своїм давнім приятелем – злочинцем Сичем. Він знає цього пройдисвіта з самого дитинства. Багато років тому той втягував Гната в різні небезпечні авантюри на пару зі своїми малолітніми подільниками.

Одна з таких схем була пограбування складу з тушонкою. Тоді все пішло не так, як планувалося, Бєлов врятував авантюрного ватажка і з тих пір їх шляху більше не перетиналися. Останній радий зустрічі і пропонує згадати колишні деньки і ризикнути ще раз, але Гнат увилисто відмовляється, не бажаючи більше випробовувати долю від невиправданого ризику. Правда сказати прямо, що він не хоче більше мати з ним справу, той не може і з цієї причини Бєлову мимоволі доводиться грати роль, що він зацікавлений, але вагається. Як далі будуть розвиватися інтригуючі події, які зовсім не збирався вплутуватися персонаж. Чи доїде він до бажаного пункту або слизька стежка виведе зовсім в іншу сторону.

Серіал Штрафник 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Штрафник » онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Штрафник 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Штрафник всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Штрафник онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Штрафник (2016)