Алмазний ендшпіль всі серії

Мелодрама Алмазний ендшпіль  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
25 ноября 2017
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, драма, криминал
Режисер:
Тривалість:
44 мин.

Серіал детектив, драма, криминал «Алмазний ендшпіль »:

Антон Бєлов умілий контрабандист, який таємно перевозить дорогоцінні камені для приватних ювелірів. У сміливого і спритного хлопця завжди все схвачено і під контролем. Але чергова місія ледь не коштує йому життя. Найманий вбивця вважає його лише маріонеткою в умілій і небезпечній грі. Але ця сама «пішак» не збирається здаватися і вже прораховує наступний хід, яка змінить хід партії кардинальним. Абсолютно зухвале пограбування. Ким-то викрадено унікальний діамант, якому немає аналогів у всьому світі.

Молода жінка на ім'я Майя Марецька, знає, хто скоїв цей злочин, але поки воліє мовчати. Скоро їй належить зустріч з Антоном, яка цілком ймовірно внесе свої корективи в долю красуні. Чоловік, ховаючись від переслідувачів виявляється в будинку Майї, ще не знаючи, що незнайомка є довіреною працівником ювеліра Моні Вермана. Останній знаходиться в інтенсивному пошуку рідкісного адамант сліди якого тягнуться з Франції 18-го століття на територію Росії 21-го століття. Принесе камінь щастя новому власнику? Тепер бажаючих заволодіти ним стало набагато більше. Гра почалася, але чи варто вона того виграшу і ризику, коли існує щось більше, ніж зазивають відблиски скарбів?!

Серіал Алмазний ендшпіль 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Алмазний ендшпіль » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Алмазний ендшпіль 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Алмазний ендшпіль всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Алмазний ендшпіль онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Алмазний ендшпіль (2017)