Опер за викликом 6 сезон (2023)

Опер за викликом 6 сезон (2023)" alt="Мелодрама Опер за викликом 6 сезон (2023) дивитися онлайн в хорошій якості">
Добавлено:
24 серії
Премєра:
20 березня 2023
Країна:
Україна
Жанр:
детектив, кримінал
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Опер за викликом 6 сезон (2023)»:

Досвідчений оперативник Артем Трофімов та інші співробітники департаменту кримінальної розвідки продовжують розкривати складні справи. Вони впевнені, що в боротьбі зі злочинністю всі засоби хороші. Зокрема, нелегальні. Такі, як шантаж та інші маніпуляції. Нерідко героям доводиться працювати під прикриттям, використовуючи майстерність перевтілення. Інша важлива частина життя Артема - заплутані стосунки з сестрою. У неї важка доля: колись нещасна була заручницею кримінального авторитета з наркосиндикату, потім опинилася в руках впливового корупціонера генерала Толстоп'ята. Аби врятувати сестру, Трофімову доведеться багато чим ризикнути і вплутатися в небезпечну, заплутану гру.

Також на долю головного героя дуже вплинула одна з операцій, що невдало закінчилася. Під час неї Артем вимушено вчинив вчинок, який налаштував проти нього колег із департаменту. Після того скандалу багато агентів перестали довіряти оперативнику. Колись персонаж готовий був лягати під кулі заради команди, а тепер з'ясовується, що на догоду власним інтересам ця суперечлива людина навіть друзів здатна зрадити. Що ж сталося під час нещасливої операції? Чи відновить Артем стосунки з колегами?

  • 80
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські серіали » Опер за викликом 6 сезон (2023)