Вдова (2020)

Мелодрама Вдова (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
29 октября 2020
Країна:
Россия
Жанр:
ужасы
Режисер:
Тривалість:
80 мин.

Фільм ужасы «Вдова (2020)»:

Дія російського містичного фільму жахів "Вдова" відбувається в жовтні 2017 року Ленінградської області. Як відомо з кримінальної статистики в глухих болотистих лісах цієї місцевості щорічно безслідно зникають сотні людей, серед яких в основному недосвідчені туристи або відчайдушні шукачі пригод незнайомі з правилами виживання в екстремальних умовах. А сувора північна глухомань не прощає безпечності. Але місцеві старожили приписують загадкову загибель мандрівників витівок зловісного духу колись убитої відьми, яка мстить всьому людському роду.

У центрі сюжету фільму знаходиться невелика пошукова команда волонтерів, які досліджують непрохідну гущавину, печери і гроти в окрузі. Часто хлопці знаходять трупи або фрагменти тіл, але одного разу вони виявили брудну напівживу жінку. Можливо вона, відкриє таємницю страшного стародавнього перекази або виведе на слід нещадного маніяка?

Дивитися фільм «Вдова (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Вдова (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вдова (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Вдова (2020)