Відчайдушний господар всі серії

Мелодрама Відчайдушний господар  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
23 сентября 2017
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама, комедия
Режисер:
Тривалість:
48 мин.

Серіал мелодрама, комедия «Відчайдушний господар »:

Головні герої серіалу – фінансовий аналітик Борис і його дружина – домогосподарка Марина, яка багато років тому залишила успішну кар'єру перекладача для того, щоб займатися будинком і дітьми. Вони живуть, як і сотні тисяч інших людей: може, і без особливого щастя, зате і без трагедій.

Але одного разу доля вносить свої корективи: Бориса звільняють з роботи, і йому доводиться приміряти на себе «посаду» домохазяїна, адже Марина отримує принадну пропозицію по роботі від колишнього однокласника. В ролі господаря Борису доведеться пережити безліч пригод. А колишній однокласник, тим часом, приударит за Мариною, і тут вже Борису доведеться по-справжньому рятувати свою сім'ю.

Серіал Відчайдушний господар 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Відчайдушний господар » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Відчайдушний господар 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Відчайдушний господар всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Відчайдушний господар онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Відчайдушний господар (2017)