Танкісти своїх не кидають всі серії

Серіал мелодрама «Танкісти своїх не кидають »:

Після довгих років самотності Марина нарешті може зізнатися собі, що вона по-справжньому щаслива. Героїні довелося пережити трагічну і нестерпний втрату: чоловіка і сина. Як вона змогла вистояти і не зламатися, їй складно відповісти на це питання. Тепер вся душевна біль і відчаю вщухли. Час дійсно лікує, а після знайомства з Федором, капітанів танкових військ у відставці, вона і зовсім піднялася духом. Чоловік зробив їй пропозицію і Марина погодилася вийти за нього заміж. Але щастя виявилося не тривалим.

Чоловік отримує серйозну травму, після якої давня рана дає про себе знати. Місцеві лікарі розводять руками, допомогти Феді може лише світила-професор Росман. Але і сама операція коштує нечуваних грошей, яких у родини немає. Дістати необхідну суму найближчим часом, також неможливо. Марина продає всі наявні в неї цінності, а частина допомагають родичі. Але з трагічним обставинам з працею зібрані гроші крадуть. Федору все гірше. І тоді Марина вирішується на відчайдушний крок. Вона викрадає дочку сварливого професора і вимагає від нього врятувати кохану в обмін на свободу його чада. Чим закінчиться ця фатальна історія?

Серіал Танкісти своїх не кидають 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Танкісти своїх не кидають » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Танкісти своїх не кидають 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Танкісти своїх не кидають всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Танкісти своїх не кидають онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Танкісти своїх не кидають (2013)