Анатомія зради

Фільм драма «Анатомія зради »:

У фільм-антологію увійшли чотири новели, об'єднані темою зради, дія яких розгортається в чотирьох країнах. Перша історія розвивається у Фінляндії навколо уявної ідеальної сім'ї, яка загрузла в брехні і обмані. Дія другої новели відбувається в Австрії, де топ-модель Клара готується до весілля.

У центрі сюжету третьої історії знаходиться перспективний європейський режисер, який приїхав в Китай на зйомки реклами, однак опинився у смертельній небезпеці. Остання новела розповість про 91-річної балерині Софії, що живе в Данії, яка отримує запрошення з Палестини, з пропозицією виконати партію в новій постановці...

Дивитися фільм «Анатомія зради » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Анатомія зради онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Анатомія зради дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Анатомія зради онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Анатомія зради (2017)