Короткі хвилі (2018)

Фільм драма, комедия «Короткі хвилі (2018)»:

Якщо вам сподобався фільм «Пітер FM», то повнометражний альманах «Короткі хвилі», що складається з кількох історій, безумовно припаде до смаку, адже стрічка витримана в кращих традиціях свого попередника. Під однією назвою об'єднані п'ять новел, кожна з яких якимось чином стосується радіо. Що примітно, перша історія - «Шредер» - була випущена на честь 120-річного ювілею з моменту створення радіо. Її основна сюжетна лінія розвивається навколо голосування слухачів великої радіостанції, в прямому ефірі вибирають твір мистецтва, яке буде знищено.

Друга новела під назвою «Поки немає» повідає про що йде любові, самотності та смерті. У центрі подій знаходиться дівчина, у якої смертельно хворий коханий. На тлі наближення загибелі самого близької людини героїня починає підшукувати йому заміну, що значно ускладнює їх відносини. Три залишилися історії продовжують тему радіо, але при цьому зачіпають і інші важливі питання, що стосуються повсякденного життя. Мова зайде про зради, зраду, дружбу та кохання. До того ж творці роблять багатозначні натяки на те, як легко в залежності від ситуації нав'язувати слухачам потрібну точку зору.

Дивитися фільм «Короткі хвилі (2018)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Короткі хвилі (2018) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Короткі хвилі (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Короткі хвилі (2018)