Ну, здрастуй, Оксана Соколова! (2018)

Фільм комедия «Ну, здрастуй, Оксана Соколова! (2018)»:

Ілля дуже довго мріяв виступати на радіо, і його мета вже близька! Ось тільки в самий відповідальний момент герой розуміє, що його голосові зв'язки пошкоджені. Він приймає рішення вколоти експериментальний препарат, але це дає несподіваний ефект. Тепер Ілля мовить жіночим досить приємним голоском.

Боси, замість звільнення, відзначають вибух популярності програми і наказують співробітникам розкручувати образ нової ведучої. Відтепер головною зіркою «Чоловічого радіо» стає Оксана Соколова! Але звалився на голову провідного успіх не завадить йому зробити все можливе для того, щоб повернути свій рідний голос.

Дивитися фільм «Ну, здрастуй, Оксана Соколова! (2018)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Ну, здрастуй, Оксана Соколова! (2018) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ну, здрастуй, Оксана Соколова! (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Ну, здрастуй, Оксана Соколова! (2018)