Щастя в конверті

Мелодрама Щастя в конверті  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
12 марта 2020
Країна:
Россия
Жанр:
семейный, мелодрама
Тривалість:
95 мин.

Фільм семейный, мелодрама «Щастя в конверті »:

Зворушливий сімейний альманах об'єднання єднала під одною назвою три різні історії, кожна з яких хоча б на годину може повернути глядачам віру в чудеса! Героями першої стають два старих друга, які через багато років після розставання отримують унікальну можливість відновити свою дружбу. Наступна новела переносити нас на залізничний вокзал, де працює Марина – жінка середніх років зі своєю непростою історією.

В один із днів в залі очікування вона зустрічає жінку, в минулому якої так само є численні приводи для зворушливих спогадів. Заключною історією стає невелика новорічна казка, що розповідає про бажання першокласника Севи написати лист Дідові Морозу! Чи зуміє хлопчина досягти поставленої мети і «достукатися» до бородатого чарівника?

Дивитися фільм «Щастя в конверті » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Щастя в конверті онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Щастя в конверті дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Щастя в конверті онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Щастя в конверті (2020)