Лінія Марти (2014) всі серії

Мелодрама Лінія Марти (2014) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
29 января 2014
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Лінія Марти (2014)»:

Достовірний і зворушливий розповідь про один з найважчих періодів Великої Вітчизняної війни, яка залишиться чорною сторінкою в історії страшних переживань і спогадів. Сюжет фільму не залишить байдужим нікого з глядачів. Те, що пережили стійкі і хоробрі жителі Ленінграда вистоявши 900 днів голодних і холодних днів, не дозволяє поколінням забувати про це. Відгомони тих страхітливих подій ще довго відгукувалися в майбутньому. Історія героїв, яким мимоволі доведеться зіткнутися з частиною того часу.

Ольга з дочкою Наташею переїжджає в стару пітерську квартиру. Вони неймовірно раді, що отримали власну житлоплощу, ще не підозрюючи, що таять у собі ці квадратні метри і про що можуть розповісти стіни, які побачили багато. Розбираючи речі, нові власника несподівано виявляють дивом уціліле лист, який було написано в далекому 1941 році. Закоханий хлопчина Юрій адресував його якоїсь красуні Березні, якої так і не наважився зізнатися у своїх світлих почуттях. Неможливо було без сліз зворушення читати ці рядки, з яким трепетом і ніжністю, юнак описував свою любов до коханої. Мати та її донька вирішує завершити почате і порахували, що Марта повинна отримати це романтичне послання, нехай і через багато років. Вийти у них розшукати ту кохану?

Серіал Лінія Марти (2014) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Лінія Марти (2014)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Лінія Марти (2014) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Лінія Марти (2014) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Лінія Марти (2014) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Лінія Марти (2014)