Не бойся (2020) всі серії

Мелодрама Не бойся (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
7 серій
Премєра:
30 квітня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
жахи, трилер
Тривалість:
6 хв.

Серіал жахи, трилер «Не бойся (2020)»:

Дія драматичного серіалу розгортається в одному з офісів кол-центру психологічної допомоги. На початку сюжету дівчина-оператор приймає від кожного постраждалого дзвінок повний розпачу і страху. Адже прямо в той момент на іншому кінці з боку абонента відбувається щось жахливе і страшне. Наприклад, у якогось музиканта щоночі по радіо грає та сама мелодія по радіо, що серйозно напружує чоловіка.

Але більше той факт, що радіоприймача в його квартирі ніколи раніше не було. Інший молодий чоловік вирішив набити собі змішане тату, яке викликало б захоплення і посмішку, але все обернулося для нього абсолютно несподіваним чином і дало старт абсолютно неймовірною ланцюга трагічних наслідків. Хлопчина так наляканий всім цим, що не знає, де шукати допомоги від пресують його напасті. У сюжетної лінії також паралельно всього, що відбувається розвивається і інша історія, головної героїні. Кожна серія - це похмура картина, в темних і сірих тонах відбувається в облупленою квартирі, на будівництві, запустілій дачі. Навколо панує безнадійний фон супроводжуваний такий же музикою, яка навіває лише наближення чогось неприємного. Провідні персонажі намагаються вирватися з цього порочного кола, але поки у них не виходить.

Серіал Не бойся (2020) 1-5, 6, 7 серія дивитися онлайн всі серії підрят 7 серій

Дивитися серіал «Не бойся (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Не бойся (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Не бойся (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Не бойся (2020)