Долина короля медицини (2022)

Мелодрама Долина короля медицини (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
2022
Країна:
Китай
Жанр:
бойовик, пригоди, фантазія
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
82 хв.

Фільм бойовик, пригоди, фантазія «Долина короля медицини (2022)»:

Дорама розповість про пригоди талановитого юнака Хе Чаншена. З дитинства хлопця виховував дідусь, великий знавець у медицині. Не дивно, що коли дідусь помер, Хе Чаншен ​​пішов його стопами: відкрив невелику лавочку і тихо-мирно лікував людей.

Якось до нього увірвалася сувора дівчина, яка вимагала, щоб він вирушив з нею в подорож, і тоді його спокійному життю настав кінець. З'ясувалося, що плем'я незнайомки помирає від невідомої хвороби, і лише Хе Чаншен ​​здатний відшукати гробницю стародавнього лікаря, де поховані рецепти від хвороб. Хлопець вирушає у подорож, але дорога сповнена небезпечних пригод.

Дивитися фільм «Долина короля медицини (2022)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Долина короля медицини (2022) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Долина короля медицини (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Долина короля медицини (2022)