Молоді і сильні виживуть (2020) всі серії

Мелодрама Молоді і сильні виживуть (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
17 ноября 2020
Країна:
Россия
Жанр:
триллер, драма, фантастика
Тривалість:
45 мин.

Серіал триллер, драма, фантастика «Молоді і сильні виживуть (2020)»:

Місце дії фантастичного серіалу територія Росії в найближчому майбутньому. Глобальна катастрофа, яка пронеслася над блакитною планетою забрала з собою більшу частину людства. Чому стався цей незворотний катаклізм, що залишилися в живих можуть лише здогадуватися. Вдалося вистояти тільки наймолодшим і сильним організмам. Але натомість на щасливий квиток в один кінець доля позбавила героїв пам'яті, стерши всі події про минуле. Тепер їх існування почнеться з чистого аркуша, але людський мозок - це складний механізм, який функціонує за своїми законами. Деяким пощастило, до них повертаються спогади прожитого, їх свідомість.

Розказана історія саме про ці щасливчиків, які всіма силами намагаються пристосовуватися до вимушених, суворих реалій і знайти своє місце в цьому світі. Один з них молоденький і геніальний ерудит - Гош. Волею випадку він серед тих, хто не просто повинен постаратися перезавантажити свою пам'ять, але і усвідомити, що він людина. Цей що воює проти табір оголошує війну тим, хто намагається зайняти місце під сонцем, використовуючи свої знання прожитих років і оголосити себе богами.

Серіал Молоді і сильні виживуть (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Молоді і сильні виживуть (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Молоді і сильні виживуть (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Молоді і сильні виживуть (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Молоді і сильні виживуть (2020)