Розлучення за власним бажанням (2015)

Мелодрама Розлучення за власним бажанням (2015) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
10 сентября 2015
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
73 мин.

Фільм комедия, мелодрама «Розлучення за власним бажанням (2015)»:

Комедійна мелодрама розповість історію подружньої пари, яка живе в щасливому шлюбі ось уже впродовж 20 років. Він у минулому успішний велогонщик, а тепер професійний тренер Сергій, вона – Олена, засновниця цілої мережі книжкових магазинів. Вони завжди розуміли один одного, але останнім часом пішов серйозний розлад у родині, а несподівано спалахнула сварка, яка переросла в скандал – загрожує закінчитися для чоловіка і дружини розлученням. Сергій на якомусь етапі вирішує для себе, що все, що сталося, не просто так, і це знак, почати своє життя з чистого аркуша.

Він упевнений, що їхні взаємини з Оленою вже вичерпані, і потрібно відпустити своє минуле і спробувати побудувати щось інше, що буде надихати і радувати. З такими думками чоловік збирає речі і йде з дому. Навіть не підозрюючи, що за якісь пару годин його розмірене існування зміниться кардинальним чином. Він і Олена стають мимовільними учасниками захоплюючих пригод, в які будуть втягнуті і близький товариш героя, і ще кілька рідних. Ситуація покаже закоханим, що їх любов цілком можливо реанімувати, варто лише трохи постаратися і докласти зусиль.

Дивитися фільм «Розлучення за власним бажанням (2015)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Розлучення за власним бажанням (2015) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Розлучення за власним бажанням (2015) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Розлучення за власним бажанням (2015) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Розлучення за власним бажанням (2015)