Марна жертва (2014)

Фільм драма «Марна жертва (2014)»:

Буває в житті так, що найменша дрібниця може раптово змінити звичне існування кардинальним чином. Як і сталося в житті красуні Ніни, яка купається в щасті і не бажає, щоб так було завжди. Їй заздрять подруги і навколишні, а чому б власне і немає: турботливий, заможний чоловік-підприємець, розкішний будинок і попереду запаморочливі перспективи. Але вся ця ідилія лише видимість райдужної і безхмарного життя і розуміння. Варто один раз Ніні побіжно сказати коханому про вагітність, як миттєво між подружжям спалахнула сварка. Гліб обурювався, а його кохана половина ніколи не бачила його таким чужим, грубим.

Чоловік в грубій формі висловився, що в його плани на найближчі кілька років не входить батьківство, безсонні ночі. Він вискакує з дому, щоб не продовжувати неприємної розмови, але не встигла Ніна схаменеться від події, як муженек повертається переляканий і розгублений. Він щось невиразно бурмоче і з усієї незв'язною мови жінка розуміє, що він тільки що на смерть збив пішохода, не впоравшись з керуванням авто. Але найжахливіше, що він не спробував надати потерпілому необхідну допомогу, а втік з місця злочину.

Дивитися фільм «Марна жертва (2014)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Марна жертва (2014) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Марна жертва (2014) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Марна жертва (2014) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Марна жертва (2014)