Грозний (2020) всі серії

Мелодрама Грозний (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
23 ноября 2020
Країна:
Россия
Жанр:
драма, история
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, история «Грозний (2020)»:

На дворі 1571 рік. Відчайдушний час невизначеності і несподіваних змін. Москва в черговий раз піддалася набігу ненависного кримського хана. Російський цар Іван Грозний, після останніх подій впевнений, що його правлінню прийшов кінець. Дивним чином, але саме в цей період, государ вдається до спогадів. Як занадто рано залишився сиротою, як згодом доводилося терпіти численні приниження від опікунів, товаришів, які клялися у відданості і зрадили. І звичайно пам'ять не обійшла стороною і ворогів, яких він згодом знищував без жалю. Але були світлі і щасливі часи його царювання, коли він зустрів Анастасію, його перша і найулюбленіша дружина.

А навколо були надійні і вірні васали, мудрі радники. Тоді молоденький і амбітний Іван IV вірив в себе і свої сили. Він хотів дати миру і процвітання свого народу, зміцнити державу, підкорив Казань, зміг створити міцну армію, видав нові укази і був безмірно радий народженню первістка. Але скоро доля відвернеться від нього, забравши з собою весь сенс його існування. Син вмирає, а за ним і кохана Настя, ті кому він безмірно довіряв, зраджують. Всі ці кардинальні зміни сприяють переродженню повного ідей до благородних звершень в суворого і жорстокого Деспота - Івана Грозного. Чутки про його тиранії і жорсткому вдачу все частіше стають справжньою, що позначиться і на самій історії.

Серіал Грозний (2020) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Грозний (2020)» онлайн всі серії

  • 70
Серіал Грозний (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Грозний (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Грозний (2020)