Родком (2020) всі серії

Мелодрама Родком (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
21 серия
Премєра:
23 ноября 2020
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Тривалість:
24 мин.

Серіал комедия «Родком (2020)»:

Після того як зразковий сім'янин дізнається про зраду коханої дружини, він розуміє, що його чоловіча гордість не подзвонить йому пробачити дружину. Герой подає на розлучення і вирішує, що буде оскаржувати можливість забрати у своїй невірній половини, їх спільну дитину. Він упевнений, що зможе впоратися з вихованням дванадцятирічного підлітка. Щоб заручитися підтримкою оточуючих і стати показовим батьком в очах суддів, батько вступає в шкільний батьківський комітет. Там він несподівано для себе стикається з колишньою однокласницею Світланою Суркової, яка за два десятки років сильно змінилася.

Чоловік пам'ятав її сірої і непомітної мишкою-відмінницею. Тепер вона буквально розцвіла і переродилася в самодостатню і впевнену в собі красуню, яка хвацько управляється з групою примхливих матусь. Схоже її побоюється і сам директор. При всіх цих кардинальних змінах, незмінним залишилося лише одне, і це неприязнь до забіяку Шмельову, яка не пропускав нагоди, познущатися над нею. Щоб досягти поставленої мети папаша повинен знайти спільну мову з усією жіночою командою на чолі з Суркової, а це буде не так вже й легко зробити.

Серіал Родком (2020) 1- 18, 19, 20, 21 серія дивитися онлайн всі серії підрят 21 серия

Дивитися серіал «Родком (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Родком (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Родком (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Родком (2020)