Руммейт (2020) всі серії

Мелодрама Руммейт (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
15 октября 2020
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Режисер:
Тривалість:
25 мин.

Серіал комедия «Руммейт (2020)»:

Інтригуючий серіал розповість про провідних персонажів, які абсолютно випадково стають володарями великої суми грошей, що впала на них буквально зі стіни однієї з легендарних столичних висоток. Цими щасливчиками виявляються досвідчений приморський авантюрист Артем, який прибув до Москви з Мінеральних Вод - Мага, мила і амбітна блогерша Неля з Казані і провінціалка Віра. Ніхто з цього квартету навіть мріяти не міг про таку удачу, але факт на обличчя. І все ж завжди є «але». Як виявилося, неждана багатство за прийнятими законами потрібно заробити. І в цьому беруться допомогти хлопцям сусіди по будинку. Жаліслива колишня балерина Олена Сергіївна, яка живе поверхом вище.

Як з'ясовується вона прекрасно знайома не тільки з танцювальним техніком балету, а й знає своє місто ще з часів, коли він не був Москва-сіті. У цю ж групу підтримки входить молодий британець, любитель пригод, закоханий в російську історію і культуру, а також гастарбайтери з Таджикистану, що роблять ремонт в одній з сусідніх квартир. Чим для всіх цих героїв закінчиться розпочатий і непередбачуваний вир подій, який кардинально змінив звичний ритм їхнього життя.

Серіал Руммейт (2020) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Руммейт (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Руммейт (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Руммейт (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Руммейт (2020)