Анна-детектив 2 сезон (2020) всі серії

Серіал детектив «Анна-детектив 2 сезон (2020)»:

Дія детективного серіалу відбувається в 1894 році. Провінційний російський містечко під назвою Затонск' немов завантажили в безпробудну сплячку. Цілих п'ять років життя тут застигла. Головна героїня Анна Миронова втратила унікальний дар спілкування з духами. Дівчина може і рада цій обставині, вважаючи отриману здатність швидше прокляттям, ніж благословенням згори. Вона потроху звикла, що її життя входить в розмірене і рутинне русло. Стурбовані і люблячі батьки намагаються умовити дочку прийняти пропозицію одного з прихильників, але поки безуспішно.

Втім, серед залицяльників є один потенційний жених, який все ще плекає надію, не бути відкинутим і, напевно, не без підстав. Але все видиме затишшя і видимість практично ідеального світу скоро зникне без сліду. Зло вже на підступах до міста. Щоб протистояти смертельній напасті і жахам, потрібно розгадати причину появи стільки що може противника. Але спочатку в провінції з'явиться той, про кого городяни вже і забули думати. Яків Штольман, вже колесить по міських вулицях. Йому доведеться розповісти правду, але не всю, а лише половину, до потрібної пори.

Серіал Анна-детектив 2 сезон (2020) 1- 37, 38, 39, 40 серія дивитися онлайн всі серії підрят 40 серій

Дивитися серіал «Анна-детектив 2 сезон (2020)» онлайн всі серії

  • 90
Серіал Анна-детектив 2 сезон (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Анна-детектив 2 сезон (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Анна-детектив 2 сезон (2020)