Погоня за минулим всі серії

Мелодрама Погоня за минулим  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
26 июня 2017
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, криминал
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, криминал «Погоня за минулим »:

Варвара Журавльова за волею долі виявляється жертвою злочину, і після всього пережитого молода медик вирішує круто змінити свій профіль діяльності і стає на службу в поліцію. Спочатку колектив зустрічає красуню з поблажливою і скептичною посмішкою, але дуже скоро завдяки аналітичному розуму і сильному характеру героїня домагається заслуженої поваги і вдячності. Черговим справою Вари стає вбивство якоїсь дівчини, яка спочатку здається простим нападом.

Але з властивою пунктуальністю Журавльової, через деякий час стає ясно, що в цю трагічну подію залучені не тільки кримінальні структури, а й деякі впливові політики і корумповані чиновники. Замислюючись над тим, чи варто ворушити такий вулик, Варвара з властивою їй принциповістю бере курс - дійти до мети. Ось тільки всі можливі свідки по дивним обставинам відправляються на той світ раніше, ніж сищіца встигає з ними зустрітися. Кому-то заважає таке відчайдушне прагнення чесного капітана. Починаються загрози на її адресу і її близьких. Чим закінчиться цей небезпечний вир, який все сильніше затягує оперативниця, що не знає, що її чекає за найближчим поворотом.

Серіал Погоня за минулим 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Погоня за минулим » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Погоня за минулим 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Погоня за минулим всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Погоня за минулим онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Погоня за минулим (2015)