Кримінальна справа всі серії

Мелодрама Кримінальна справа  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
12 мая 2015
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, криминал
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив, криминал «Кримінальна справа »:

Макс Клімов майор міліції, досвідчений слідчий з провінційного містечка під назвою Новорецк. Максим береться за безнадійні і заплутані справи, в розслідуванні на пару зі своєю командою: криміналістом Юлією і оперативником Григорієм. Принциповий і напористий Клімов ніколи не зупиняється на половині пройденого шляху і намагається довести розпочате до кінця. І в цьому не можуть йому перешкодити ніякі хитрі й меткі виверти кримінальних елементів.

Черговим ребусом для неї стає холоднокровне вбивство кримінального авторитета в минулому, а в сьогоденні шановного підприємця Савотеева. Паралельно з цією головоломкою доведеться розбиратися і з іншого. Розкрити таємницю смерті Комарова, який відсидів 15 довгих років за розправу над інкасатором. Почерк у злочинах в обох випадках один і той же. Але хто затіяв цю жорстоку гру або просто комусь дали свідки минулих днів. Макс навіть не підозрював тоді наскільки шокуючою виявиться для нього розгадка. А адже спочатку він дотримувався абсолютно іншою версією, вибудовуючи мотиви, які дуже скоро розсиплеться народжуючи нові й несподівані.

Серіал Кримінальна справа 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Кримінальна справа » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Кримінальна справа 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кримінальна справа всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кримінальна справа онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кримінальна справа (2014)