Я вкраду тебе у всього світу (2020)

Мелодрама Я вкраду тебе у всього світу (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
24 сентября 2020
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
92 мин.

Фільм мелодрама «Я вкраду тебе у всього світу (2020)»:

Батько чарівної красуні Лейли, Герман Арсенович, відомий своїм крутим норовом і вимогою повної покори його волі. Як глава сім'ї, він вже давно пообіцяв віддати свою дочку в дружини синові впливового партнера по бізнесу. Сама ж юна панянка, яка не звикла суперечити старшим, не заперечує проти вигідного шлюбу, але одного разу доля зводить героїню з галантним молодим чоловіком на ім'я Давид.

Молода людина виявився поруч у тирі і допоміг Лейла, після чого між новими знайомими спалахнула іскра любові. Дівчина розуміє, що закохалася по-справжньому, але як сказати про це батькові, який не потерпить відмови? Коханих переслідує ціла низка загадкових подій, тим часом Герман Арсенович дізнається, ким насправді є залицяльник його дочки. Чи вдасться Давиду і Лейла все подолати і залишитися разом назавжди або їм доведеться забути один про одного?

Дивитися фільм «Я вкраду тебе у всього світу (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Я вкраду тебе у всього світу (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Я вкраду тебе у всього світу (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Я вкраду тебе у всього світу (2020)