Наживка для ангела всі серії

Серіал мелодрама «Наживка для ангела »:

Подружжя Пантелєєва багато років тому хотіли усиновити дитбудинківського хлопчика Семена, але в останній момент передумали і забрали дівчинку Дашу. Хлопчик повірив дорослим людям, виявився жорстоко обдурять і кинутий як непотрібна річ. Дитина зненавидів цих людей і поклявся їм помститися.

Наживка для ангела Дарина виросла в багатій родині і стала відомою телеведучою. Тепер вона забезпечена і щаслива жінка, яка оточена турботою і ласкою коханого чоловіка - процвітаючого бізнесмена. З боку всім здається, що в щасливій родині панує гармонія і взаєморозуміння, але насправді все далеко не так. Даша звинувачує себе за те, що шістнадцять років тому, втратила свою молодшу сестру Іду - рідну дочку прийомних батьків. Мати особливо не приховує своєї ненависті, і при першій-ліпшій можливості нагадує хто позбавив її дочки. Тоді дитини не знайшли, порахували що вона мертва. Незабаром з'ясовується, що невідомий чоловік довгі роки намагається отруїти життя Пантелєєвим ..

Серіал Наживка для ангела 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Наживка для ангела » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Наживка для ангела 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Наживка для ангела всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Наживка для ангела онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Наживка для ангела (2017)