Дитина на мільйон всі серії

Мелодрама Дитина на мільйон  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
9 сентября 2017 2 июня 2018
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
48 мин.

Серіал мелодрама «Дитина на мільйон »:

Анастасія недавно вийшла заміж за коханого чоловіка, з яким планує створити щасливу сім'ю. Але, подружжя дізнається, що Настя безплідна і ніколи не зможе подарувати спадкоємця своєму чоловікові. Героїня задумалася про усиновлення дитбудинківського дитини, якого стала часто відвідувати. Чоловік виявився проти цієї затії, і вирішив розлучитися.

Після розлучення, жінка стикається з проблемою усиновлення. Комісія забороняє віддавати дитину в руки самотній жінці. Але, директор притулку йде на зустріч Насті і дозволяє бачитися її з хлопчиком. Незабаром героїня помічає стеження за собою. Міцні хлопці з похмурими фізіономіями стежать за кожним її кроком. Незабаром з'ясовується, що хлопчик з дитбудинку в своєму розпорядженні таємними відомостями про викрадені гроші.

Серіал Дитина на мільйон 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Дитина на мільйон » онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Дитина на мільйон 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дитина на мільйон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дитина на мільйон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дитина на мільйон (2017)