Кров ангела всі серії

Серіал мелодрама «Кров ангела »:

Драматичний серіал розповість про запеклій боротьбі за право любити і бути щасливим. Головна героїня не перестає боротися за кохану людину і вірити, що зможе подолати всі труднощі. Вона не втрачає оптимізму, навіть у той момент, коли коханий вже втомився від безвихідного протистояння і скорився життєвим обставинам. В даному випадку його дівчина виявляється набагато сильніше його по духу, незважаючи на те, що сама деякий час тому поховала маму. Але, давши собі установку на позитив і непохитну силу волі вона йде вперед.

Віра влаштовується на роботу покоївки у розкішний і елітний особняк. Згодом вона розуміє, що в будинку діється щось дивне і існують свої незрозумілі порядки, які викликають багато запитань. На другий поверх підніматися суворо забороняється самих господарів прислуга не бачить. Лише за доносяться зверху шуму вона може здогадуватися, що там хтось живе. Але одного разу, коли відбудеться неординарна ситуація, і в приміщення влізе грабіжник, Вірі пощастить познайомитися з власником житла – Леонідом. Саме в той день вона дізнається, що чоловік сумує за втраченою дочки, і в її смерті звинувачує тільки себе. Молода жінка стане для нього якоїсь турботою і світлим променем, який допоможе йому вибратися зі свого замкнутого світу і повірити в себе. Здається, тут народжується любов.

Серіал Кров ангела 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Кров ангела » онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Кров ангела 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кров ангела всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кров ангела онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кров ангела (2018)