Старики-полковники

Фільм детектив «Старики-полковники »:

Головні герої комедійно-детективного фільму два правих полковника у відставці: Андрій Андрійович і Олег Борисович. Обидва шановні і заслужені ветерани. Один керував місцевим КДБ, інший поліцейським департаментом. Час невблаганно і скороминуще. Настав час виходити на пенсію і поступитися місцем всього свого життя молодим кадрам. Але хіба можуть ці двоє вести спокійний і розмірений спосіб життя простих пенсіонерів. Нудне і сіре існування не доля сильних чоловіків. Тим більше в місті сталося холоднокровне вбивство впливового підприємця, а влада у всю намагаються ухилитися від відповідальності, не зацікавлені в розслідуванні.

Генеральна прокуратура, бажаючи залишатися в тіні від того, що відбувається вирішує передати справу молодому і недосвідченому слідчому Олені Решетнікової. Верхівка сподівається, що ділетантка, яка не блищить особливими здібностями у розшукову справу, завалить все на корені і не зможе докопатися до істини. Але вони помилилися. Олена з таким завзяттям береться за роботу, що дуже скоро важливі докази виводять її на двох поважних полковників, які геть приєднатися до оперативнице і посприяти слідству.

Дивитися фільм «Старики-полковники » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Старики-полковники онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Старики-полковники дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Старики-полковники онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Старики-полковники (2007)