Поверх всі серії

Мелодрама Поверх  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
32 серии
Премєра:
27 января 2014
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал комедия «Поверх »:

Дія серіалу відбувається в звичайній офісній висотці. На одному поверсі співіснують три невеликі фірми з загальним секретарем, кухнею і курилкой. Компанії були засновані незалежно один від іншого, також, як і знімали в оренду будівлі. Їх випадкове сусідство і все, що в ньому відбувається, здається кумедним лише на перший погляд. Одне з малих бізнесів – це туристичне агентство, поруч розташувався сексопатолог і тоталітарна секта, яка вершить свої проекти під егідою гуманітарного центру.

Здається, що кожен з них зайнятий своєю справою, ніяк не перетинається з інтересами інших власників. Все виглядає мирно і доброчесна. Але чи лише на поверхні, а насправді, реальність набагато суворіша. Всі учасники сюжету запекло борються не тільки з конкурентами, але і за зайві офісні квадратні метри, намагаючись притіснити або зовсім вижити сусіда. Всім зручно розташування будови, а площі для розмаху проектів явно не вистачає. Ну в такому разі, як кажуть – виживає найсильніший і найкмітливіший. В негласній війні всі засоби хороші і йдуть вхід. Хто ж на фініші в цьому протистоянні зможе обійти суперника і урвати свій заповітний шматок.

Серіал Поверх 1 - 29, 30, 31, 32 серія дивитися онлайн всі серії підрят 32 серии

Дивитися серіал «Поверх » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Поверх 32 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Поверх всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Поверх онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Поверх (2013)