Голубка всі серії

Мелодрама Голубка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
14 марта 2011
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Голубка »:

Бравий полковник Подільський та його чарівна дружина, зразкова родина, яка дотримується самих строгих правил у вихованні єдиної дочки Лери. Дівчина є гордістю батьків, і зараз вона готується до випускних іспитів і йде на золоту медаль. Далі життя донечки розписана наперед: престижний ВУЗ і перспективний наречений, який вже є на прикметі родичів. На тлі блискучого і продуманого майбутнього Лера в її місто перекладається сімейство підполковника Кузнєцова з Москви.

У чоловіка підростає синочок красень – Юрій, який потрапляє в клас до юної героїні. Хлопець одразу стає центром уваги для ровесниць, які не відмовилися б при можливості стати його подружками. Валерія не стала винятком і вже через деякий час закохується в новенького столичного стилягу. Перші почуття і любов, виявилися взаємними настільки поглинули її, що вона геть забуває про всі грані пристойності і розсудливості. Але коли Юра втомлюється грати роль коханого і готовий перейти на іншу мету і завоювання, розгублена Лера не знає, як повідомити близьким про те, що вагітна. Для неї схоже все зруйновано і це однозначно.

Серіал Голубка 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Голубка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Голубка 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Голубка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Голубка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Голубка (2010)