Братани 1, 2, 3, 4 сезон всі серії

Мелодрама Братани 1, 2, 3, 4 сезон  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
112 серий
Премєра:
2 марта 2009
Країна:
Россия
Жанр:
боевик, криминал
Тривалість:
45 мин.

Серіал боевик, криминал «Братани 1, 2, 3, 4 сезон »:

Гостросюжетний серіал розповість історію відчайдушний і хоробрих товаришів-спецназівців, які мимоволі будуть втягнуті в жорстке протистояння з бандитським угрупуванням, що торгує людьми. Сергій, Олена, Костянтин і Макар спостерігають неприємну сцену, як кілька відморозків пристають до молоденьких дівчат. Керуючись благородними поривами, десантники не могли пройти повз і заступилися за безпомічних незнайомок. Тоді ще не підозрюючи хлопці, перейшли дорогу впливовим кримінальним авторитетам, які керують налагодженою структурою з продажу молодих красунь у сексуальне рабство.

З цього моменту, вони закляті вороги, на яких оголошено полювання. Відступити і ховатися це не в їх дусі, а чекати допомоги не доводиться. Адже добре відомо, наскільки співробітники міліції корумповані і як вони злагоджено співпрацюють з злочинцями. Доводиться покладатися тільки один на одного. Герої вирішують не відступати, а прийняти бій, почавши з власного приватного розслідування. Їм потрібні беззаперечні докази, які допоможуть засадити негідників надовго в колонію суворого режиму. Іншого виходу немає і звичайно постаратися вижити в цій нерівній сутичці.

Серіал Братани 1, 2, 3, 4 сезон 1 - 109, 110, 111, 112 серія дивитися онлайн всі серії підрят 112 серий

Дивитися серіал «Братани 1, 2, 3, 4 сезон » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Братани 1, 2, 3, 4 сезон 112 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Братани 1, 2, 3, 4 сезон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Братани 1, 2, 3, 4 сезон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Братани 1, 2, 3, 4 сезон (2009)