Анна-детектив всі серії

Мелодрама Анна-детектив  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
56 серий
Премєра:
7 ноября 2016
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
детектив, мелодрама
Тривалість:
48 мин.

Серіал детектив, мелодрама «Анна-детектив »:

В центрі серіалу «Анна-детективъ» знаходиться молода жінка Анна Миронова, яка живе в маленькому тихому провінційному містечку. З самого дитинства Ганна відрізняється від своїх однолітків сильної вразливістю і дотепністю. Коли деякі її ровесниці займаються вишиванням, головна героїня любить кататися на незвичайному велосипеді. Вона носить те, що їй подобається і не звертає ніякої уваги на те, що зараз модно.

Крім того, Анна завжди говорить те, що думає, тому усі в окрузі вже знають, що вона є одним з найбільш чесних і прямолінійних людей. Одного разу в провінцію приїжджає детектив Яків Штольман, розслідує серію дивних і нелогічних злочинів. Володіючи неймовірною спостережливістю і прагматичністю, Яків слід тільки логікою і довіряє перевіреним фактам. Саме з цієї причини він відразу ж зауважує талант Ганни. І тепер її таланти допомагають йому побачити те, що раніше здавалося непомітним.

Серіал Анна-детектив 1- 53, 54, 55, 56 серія дивитися онлайн всі серії підрят 56 серий

Дивитися серіал «Анна-детектив » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Анна-детектив 56 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Анна-детектив всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Анна-детектив онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Анна-детектив (2016)