Мій капітан всі серії

Мелодрама Мій капітан  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
30 апреля 2012
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, приключения
Тривалість:
51 мин.

Серіал мелодрама, приключения «Мій капітан »:

Як відомо: жінка на кораблі завжди не до добра! І оповідає кумедна і зворушлива історія саме про це. Він справжній морський вовк, який не може жити без моря, її простір. Оточуючі вважають його принципової і гранично чесною особистістю. Вона – красуня, розпещена увагою і примхлива до неможливості, але в душі добра і чуйна особа. Долі завгодно буде зіштовхнути цю парочку, яка живе буквально в різних паралелях, кожен зі своїми перевагами, світоглядом і бажаннями.

Вони в принципі не повинні були перетнутися, але так вийшло. По певним обставинам Варвара відстає від яхти і виявляється на незнайомому їй невеликому острівці. І саме в цей момент повз розгубленою і зневіреної героїні пропливає баржа капітана Акімова. Так проти його бажання, але вимушено на борту його судна з'являється жінка. Чоловік і не припускав, тоді як ця випадкова пасажирка вплине на всю його подальше життя. Тепер вже можна з упевненістю сказати, що його звичного і спокійному існуванню не бувати. Буде радий цим змінам сам Акімов, про це дізнається глядач, подивившись всю інтригуючу картину до кінця.

Серіал Мій капітан 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Мій капітан » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Мій капітан 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Мій капітан всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мій капітан онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мій капітан (2012)