Гравець всі серії

Мелодрама Гравець  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
2 июля 2018
Країна:
Россия
Жанр:
криминал, драма
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал криминал, драма «Гравець »:

Микита з раннього дитинства не переставав дивувати дорослих своїми аналітичними і математичними здібностями. Всі оточуючі були впевнені, що він справжній вундеркінд, з якого виросте великий математик. Хлопець і сам мріяв про наукову діяльність, займатися дослідницькою роботою і припускав, що саме цього присвятить своє життя. Він з відзнакою закінчує школу, а потім блискуче МДУ і готується до захисту дисертації. Стрімке кар'єрне зростання і перспективне майбутнє здається вже на долоні. Але все в його долі змінюється в той момент, коли старший брат героя, людина азартна і любить розкішне життя і легкі гроші сів за картковий стіл не з тими людьми.

Чоловік програє їм велику суму грошей, якої у нього немає. Борг потрібно повернути найближчим часом, інакше результат буде для нього плачевним. Тоді Олексій звертається за допомогою до Микити. Адже геніальний родич міг з легкістю прорахувати правильно вибраний ракурс відеокамери, які встановлені над ігровими столами в казино. Звичайно, юнак не може відмовитися, коли мова йде про життя Льоші. Він складає ідеальну схему, що гарантує непоганий куш. Нік так входить в азарт від всього, що відбувається, що сам не помічає, як авантюрно-кримінальний вихор відносить його в зовсім інший світ, який він зміг завоювати і підкорити собі ставши провідному гравцем на його терені.

Серіал Гравець 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Гравець » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Гравець 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Гравець всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Гравець онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Гравець (2016)