Наше щасливе завтра всі серії

Серіал драма, история «Наше щасливе завтра »:

Два молодих і амбітних особистості випадково стикаються. Це любов з першого погляду і не важливо, що красуня з гламурною і заможної паралелі, практично іншого світу. Для талановитого і цілеспрямованого хлопця цей факт не має великого значення. Важливо, що він відчуває до своєї коханої, а це шквал нестримною ніжності і романтичних почуттів. Він серйозно вважає, що це побачення для них доленосна. Любов до чарівної обраниці перевертає все його попереднє свідомість. Він дає собі слово, що в найближчому майбутньому досягне все заради неї: розбагатіє, стане впливовим і тоді точно підкорить її серці назавжди. Так випадок приходить його на шлях Цеховика.

Він прекрасно віддає собі звіт в тому, що це терниста, небезпечна і слизька доріжка до успіху, особливо в реаліях СРСР. Але тільки підпільний бізнес дозволить йому зрівнятися з його чарівною богинею. Тепер його існування немов мозаїка складається з успіхів і поразок, радощів, зрад, відданості і втрат близьких йому людей. Він стане тим, хто перетвориться з наївного радянського хлопця в справжню ділову акулу тіньової економіки всього Союзу. Єдине, що ніколи не зміниться в ньому, це сильне почуття любові до тієї, яка так і залишиться для нього недосяжною.

Серіал Наше щасливе завтра 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Наше щасливе завтра » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Наше щасливе завтра 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Наше щасливе завтра всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Наше щасливе завтра онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Наше щасливе завтра (2016)