Погляд з вічності всі серії

Мелодрама Погляд з вічності  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
10 марта 2015
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
46 мин.

Серіал мелодрама «Погляд з вічності »:

Любочка мила і добра дівчина, яку виховали в строгих традиціях. Вона спокійна і завжди скромна, зберігає в своєму дівочому серці таємницю, з якою ні з ким не може поділитися. Героїня з самого раннього дитинства закохана в красеня Родіона, самозакоханого і егоїстичного хлопця. Юнак навіть не помічає тих романтичних почуттів і закоханого погляду виходять від Люби. Він бачить в ній лише близького і відданого друга, з яким можна про все поговорити і поділитися, і знати, що вона ніколи не видасть і не додасть.

Його серце зайняте зовсім іншим чарівним створінням. Він захоплений палким і пристрасним гречанкою Аэллой, яка давно запаморочила голову розбещеного хлопчаки. А вірна подружка продовжує вірити і чекати своєї щасливої години, коли Родя все ж зрозуміє, що щира і безкорислива любов ось вона поруч, на відстані витягнутої руки і не потрібно шукати. Одного разу мрія Люби здійсниться і її коханий одружується на ній, хоч і вимушено. І тоді їй не важливо було, що почуття не взаємні, головне її коханий і єдиний поруч. Але хіба можна здобути справжнє сімейне щастя любити за двох. Хоча як це часто буває, життя саме все розставить по своїх місцях.

Серіал Погляд з вічності 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Погляд з вічності » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Погляд з вічності 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Погляд з вічності всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Погляд з вічності онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Погляд з вічності (2015)