Герой за викликом всі серії

Серіал детектив, комедия «Герой за викликом »:

Іван Лутошин за професією лікар, а на ділі справжній невдаха. І без того не розпещений фортуною герой дізнається для себе сумну звістку: у нього смертельна пухлина в мозку. Молодий чоловік не бажає чекати болісних болів і незавидного кінця. Він твердо має намір покінчити з собою. Напившись для хоробрості, чоловік виходить на швидкісну трасу, щоб кинутися під колеса будь-якого транспортного засобу. На щастя бідолахи його рятує випадковий знайомий – слідчий забійного відділу Ілля Туманів. Той, почувши сумну історію Вані пропонує йому неофіційне участь у найнебезпечніших операціях по затриманню злочинців. Велика ймовірність, що там можна заробити кулю, але загине, як справжній герой.

Так Лутошин виявляється в абсолютно незнайомому йому світі і групі Туманова, де служать висококласні фахівці своєї справи. Там же Іван познайомиться з красунею оперативником Лізою Леонової, в яку він закохується з першого погляду. Закоханий змінюється на очах. У ньому прокидаються відчайдушна жага до дій, безстрашність і рішучість. Через деякий час лікар знову проходить діагностику і йому оголошено результат, що пухлина сповільнила своє зростання. Так Ваня робить висновок, що його життя безпосередньо залежить від цих героїчних подвигів. Чим більше він зробить, тим довше проживе.

Серіал Герой за викликом 1- 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Герой за викликом » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Герой за викликом 10 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Герой за викликом всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Герой за викликом онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Герой за викликом (2020)